Вкусотийките на майстора готвач.
Кои, аджеба, сме ние и с какво се занимаваме?
Обадете ни се. Предложете ни нещо интересно или похвалете някой от нас.
  Потребител
  Парола

Работно време
Разнос всеки ден
от 11:30 до 22:30 часа

Как да поръчате?


Здравейте, приятели!
За да пазарувате онлайн в сайта на пицария Бианко е необходимо да се регистрирате. Регистрацията е безплатна. За да се регистрирате използвайте линка "Регистрирай се сега" в лявата колона на сайта. Данните от регистрацията ще бъдат използвани при доставката на прпоръчаните продукти. Доставка може да се прави и на адрес, различен от този, попълнен при регистрацията (например когато сте на гости или не се намирате на адреса, с който сте се регистрирали).

Поръчки се изпълняват само на територията на град Велико Търново!

За да започнете да пазарувате влезте с потребителското име и паролата, с която сте се регистрирали. След успешно влизане в лявата колона се изписва вашето потребителско име и информация за състоянието на вашата поръчка до момента.

Всеки продукт в сайта си има име, описание и цена. Някои продукти се предлагат в различни грамажи. За да добавите продукт в поръчката щракнете върху зеления бутон "Купи" вдясно от цената на продукта. Появява се прозорец, който съдържа данните на поръчката ви до момента. В него са показани снимки на всеки продукт, грамажът и цената на продукта за съответния грамаж. Към някои продукти (пиците) могат да бъдат поръчани т.нар. добавки (екстри) например: сосове, кашкавал, гъби, бекон и т.н. Добавките също имат цена за определен грамаж. Ако желаете да поръчате към конкретен продукт добавки, натиснете зеления бутон "екстри" Появява се списък с възможните добавки за този продукт. Изберете една или повече добавки и натиснете бутона "Актуализирай поръчката". Ако не желаете добавки, натиснете "Откажи и се върни обратно в поръчката".
За да премахнете продукт от поръчката натиснете оранжевия бутон "изтрий".
За да изберете и добавите други продукти просто затворете прозореца с поръчката и продължете да разглеждате. Под списъка с избраните продукти е показана и общата сума до момента, като в нея е включена и цената на необходимия брой картонени кутии за доставка на продуктите.

След като приключите избора си е време да се укаже адрес на доставка на продуктите. По подразбиране ще се използва адреса, който сте посочили при регистрацията си в сайта. Ако желаете доставка на друг адрес, щракнете в чекбокса "Желая да доставите продуктите на друг адрес" и попълнете акуратно полетата. Колкото по-детайлно опишете местонахждението, толкова по-лесно и бързо ще доставим поръчката. След попълване на полетата натиснете "Актуализирай промяната на адреса".

Ако искате да уточните нещо (например как по-лесно да ви намерим или някаква друга информация от всякакъв характер, напишете я в полето "Уточнения".

Ако желаете да поръчате още продукти в рамките на поръчката натиснете оранжевия бутон "Искам да поръчам още неща".
Предстои ви да направите окончателната поръчка (вече сте избрали и уточнили всичко). Натиснете бутона "Поръчай". Поръчката постъпва при нас и ние започваме нейната обработка. Същевременно, на мейла, с който сте се регистрирали, получавате поща от нас, в която ви информираме, че имате поръчани продукти. В този мейл сме описали всички специфични неща около поръчката, така, както сте ги попълнили вие.
След като поръчате, до 5 минути наш служител ще Ви потърси на посочения от Вас телефон.
Ако не получите обаждане, молим Ви, обадете ни се на тел: 0882 552 662


Поръчката ви стои активна до нейното приключване с натискането на бутона "Поръчай". До този момент поръчката е достъпна по всяко време и от всеки компютър, от който сте влезли с име и парола. Тоест, ако сте започнали избора си докато сте били в офиса, то бихте могли да довършите поръчката след като се приберете вкъщи. Данните за поръчката ще се пазят такива, каквито са до момента, независимо от кой компютър са достъпени.

Ако имате въпроси, някакви препоръки или искате да изкажете мнение, използвайте формата в секция "контакти" на сайта.

Пишете ни.
С ваша помощ ще направим обслужването по-добро.Дискотека Органза - Велико ТърновоХотел Българка - АрбанасиКафе Бианко - Мол Велико ТърновоКлуб Джак - Велико Търново